Naujame Clint’o Eastwood’o filme vaidins ir Bradley’is Cooperis

Naujame Clint’o Eastwood’o filme vaidins ir Bradley’is Cooperis

Gali būti, jog Bradley’is Cooper’is kartu su Clint’u Eastwood’u kurs dar vieną projektą.

„Variety.com“ rašo, jog B. Cooper’is šiuo metu tariasi su C. Eastwood’o komanda dėl vaidmens filme „The Mule“  (liet. „Mulas“).  Tai dar vienas, jau legenda tapusio 87-erių C. Eastwood’o režisuojamas filmas, kuriame jis pats planuoja ir vaidinti. Tai bus pirmasis filmas nuo 2012-ųjų „Gyvenimo vingiai“ (angl. „Trouble with the Curve“), kuriame šis aktorius vaidins. Spėjama, jog tai gali būti vienas paskutinių C. Eastwood’o pasirodymų didžiajame ekrane.

Filmas paremtas 2014-aisiais „New York Times“ žurnale publikuota istorija apie 90-metį narkotikų kurjerį Leo Sharp’ą. Šis žmogus, pripažinimo sulaukęs sodininkas, Antrojo pasaulinio karo veteranas, buvo sulaikytas gabenantis Meksikos kartelio narkotikus. L. Sharp’as karteliui gabeno kokainą, kurio vertė siekė tris milijonus JAV dolerių. Senolis buvo sulaikytas Mičigane, kai krovinį vežė savo senutėliu aplamdytu pikapu. L. Sharp’o advokatas teigė, jog senukui dėl senatvės šlubuoja atmintis ir jis blogu keliu pasuko tik dėl to.  L. Sharp’as buvo nuteistas trejiems metams kalėjimo. Kaip ši istorija įkvėpė C. Eastwood’ą, galime tik spėlioti, tačiau būsimo filmo siužetas tikrai unikalus ir intriguojantis.

Spėjama, jog B. Cooper’is vaidins Sharp’ą sulaikiusį narkotikų kontrolės agentūros (angl. DEA) agentą. Apie galimą šio aktoriaus vaidmenį šiame filme buvo spėliota jau seniai, nes C. Eastwood’as puikiai įvertino jo pasirodymą Oskarui nominuotame „Amerikos snaiperyje“ (angl. American sniper) – 2014-ųjų C. Eastwood’o juostoje.

Taip pat skaitykite

Rašyti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti * Žiūrėti komentavimo taisykles